LAND ROVER APPROVED BELOFTE

We willen dat u dezelfde gemoedsrust heeft met een goedgekeurde gebruikte/tweedehands Land Rover als met een nieuwe. We zullen er zelfs alles aan doen om een ​​Land Rover Approved voertuig zo goed als nieuw te maken.

Elk voertuig dat het Land Rover-embleem draagt, is ontworpen om moeiteloos door de moeilijkste terreinen ter wereld te rijden. Dit betekent dat ons Approved-programma tot het uiterste moet gaan om ervoor te zorgen dat al onze voertuigen deze uitdaging aankunnen, ongeacht wat u ze doorstaat.

VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

TWEE JAAR LAND ROVER GARANTIE

Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe auto's, waarbij enkel gebruikgemaakt wordt van originele Land Rover onderdelen. Ze dekt reparaties voor plotse en onverwachte mechanische of elektrische defecten en het werk wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. Niets minder. De garantie dekt u twee jaar en er kan aanspraak op worden gemaakt nadat we de relevante informatie ontvangen hebben.

Enkel beschikbaar via een erkende Land Rover concessiehouder.

2 JAAR PECHVERHELPING 24/7

Land Rover Assistance werd in het leven geroepen voor uw gemoedsrust en om u een perfecte service te bieden, mocht u die ooit nodig hebben. Ze dekt mogelijke gebeurtenissen als immobilisatie door pech of een ongeval, maar ook kleinere problemen zoals een lekke band of verloren sleutels. Uw voertuig is 24 uur per dag, elke dag van het jaar gedekt voor de volledige duur van de garantieperiode. U kunt gerust zijn: als u veilig thuis wilt geraken, bijkomende reisplanning of logies nodig hebt, of als uw voertuig weggesleept moet worden, dat is allemaal inbegrepen.

Enkel beschikbaar via een erkende Land Rover concessiehouder.

165 INSPECTIEPUNTEN

Er is een checklist van 165 inspectiepunten die minutieus gevolgd moet worden. Dat garandeert dat uw voertuig elektrisch en mechanisch in optimale staat verkeert en dat het koetswerk smetteloos is. Met behulp van de recentste technologieën, instrumenten en diagnostische werktuigen voeren onze technici deze keuringen uiterst nauwgezet uit. De inspectie omvat steeds de lak, het interieur, een volledige revisie van de motor, een wegtest en een finale keuring, waarna het voertuig persoonlijk wordt goedgekeurd door één van onze Land Rover technici. Alle voertuigen moeten alle 165 controles doorstaan om Land Rover Approved te worden.

Toon 165 Inspectiepunten

ONZE TECHNICI

Het vergt een bepaald persoonlijkheidstype om het niveau van professionaliteit, competentie en oog voor detail te kunnen bieden dat we verwachten. Eventuele herstellingswerken worden uitgevoerd door getrainde Land Rover technici met specifieke instrumenten, diagnostische werktuigen en originele Land Rover onderdelen. We werken altijd met de meest veeleisende standaarden.

OORSPRONG EN ONDERHOUDSHISTORIE

Elk voertuig wordt gecontroleerd en er wordt een door de concessiehouder gecontroleerde kilometerstand en onderhoudshistorie afgeleverd. Er zal steeds zo veel mogelijk informatie worden verschaft over de kilometerstand. Hierdoor kunt u veilig de weg op en kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Approved voertuig een volledige historie heeft en de prestaties levert die u ervan verwacht.

WEGTESTT

Voertuigen ondergaan een wegtest, waarbij onze technici de unieke prestaties van elk voertuig beoordelen. De ophanging, trillingen, remsystemen, motorprestaties, de transmissie en negen andere specifieke aspecten worden gecontroleerd om te garanderen dat het voertuig optimaal presteert. Op basis van dergelijke strenge testen kan de kwaliteit van uw Approved voertuig gegarandeerd worden.

ONAFHANKELIJKE INSPECTIE​

Om aan de hoge standaarden die we onszelf en onze concessiehouders opleggen te blijven voldoen, worden onze diensten, faciliteiten en personeelsleden door een onafhankelijke instantie geïnspecteerd. Dat omvat alle aspecten van het Approved programma vanuit het oogpunt van de klant, inclusief faciliteiten voor de voertuigen zelf. Door een beroep te doen op een onafhankelijke instantie om onze standaarden te controleren, kunnen we steeds presteren volgens ons motto om voortdurend 'Above and Beyond' te gaan.

LAND ROVER APPROVED

Het Land Rover Approved Program is ontworpen om ervoor te zorgen dat u hetzelfde niveau van kwaliteit, service en klanttevredenheid krijgt als bij de aankoop van een nieuwe auto.


VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN